Haal marktsucces uit business development

Eenvoudig en efficiënt met onze BDaaS

Haal marktsucces uit business development

Eenvoudig en efficiënt met onze BDaaS

Business Development as a Service (BDaaS)

Selas & Partners is gespecialiseerd in het transformeren van zakelijk potentieel in marktsucces door middel van verschillende op maat gemaakte services. We geven inzichten in verschillende markten die zijn afgestemd op de context en behoefte van elke klant. Met een focus op de juiste inzichten en resultaatgerichte strategieën zorgen we ervoor dat onze klanten goed zijn toegerust om toegang te krijgen tot nieuwe klanten en nieuwe markten om op deze wijze duurzame groei te bevorderen.

De implementatie van BDaaS start met een uitgebreide initiële fase, waarin we de specifieke bedrijfsdoelstellingen, marktomstandigheden en het concurrentielandschap van de klant analyseren.

Voordelen van BDaaS

 • Verbeterde strategische focus

 • Marktpenetratie

 • Grotere flexibiliteit en schaalbaarheid

 • Langetermijn partnerships en groei

 • Kostenefficiëntie

 • Risico beperking

Deze fase omvat de betrokkenheid van alle stakeholders om doelstellingen en verwachtingen op elkaar af te stemmen en een projectscope te definiëren om duidelijke mijlpalen en resultaten te bereiken. Tijdens de implementatiefase worden strategieën geïmplementeerd en initiatieven gelanceerd die tot tastbare resultaten leiden. Naarmate het project vordert, monitoren we voortdurend de effectiviteit ervan via KPI’s en regelmatige feedbackloops.

Hierdoor worden weloverwogen beslissingen genomen over noodzakelijke aanpassingen aan strategieën of tactieken.

Onze Business Development as a Service (BDaaS) is ontworpen om bedrijven in staat te stellen hun activiteiten eenvoudig en efficiënt uit te breiden. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket bieden we strategische inzichten, verbeteren we de marktpenetratie en faciliteren we duurzame bedrijfsgroei!

Deze fase omvat de betrokkenheid van alle stakeholders om doelstellingen en verwachtingen op elkaar af te stemmen en een projectscope te definiëren om duidelijke mijlpalen en resultaten te bereiken. Tijdens de implementatiefase worden strategieën geïmplementeerd en initiatieven gelanceerd die tot tastbare resultaten leiden. Naarmate het project vordert, monitoren we voortdurend de effectiviteit ervan via KPI’s en regelmatige feedbackloops. Hierdoor worden weloverwogen beslissingen genomen over noodzakelijke aanpassingen aan strategieën of tactieken.

Onze Business Development as a Service (BDaaS) is ontworpen om bedrijven in staat te stellen hun activiteiten eenvoudig en efficiënt uit te breiden. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket bieden we strategische inzichten, verbeteren we de marktpenetratie en faciliteren we duurzame bedrijfsgroei!

Voordelen van BDaaS

 • Verbeterde strategische focus

 • Marktpenetratie

 • Grotere flexibiliteit en schaalbaarheid

 • Langetermijn partnerships en groei

 • Kostenefficiëntie

 • Risico beperking

3 services om Business Development om te zetten in marktsucces

3 services om Business Development om te zetten in marktsucces.

Selas & Partners is gespecialiseerd in het transformeren van zakelijk potentieel in marktsucces via een verscheidenheid aan services.

Marktonderzoek

We bieden klanten de essentiële inzichten die nodig zijn om complexe markten te navigeren en strategische kansen te identificeren. Door een grondig inzicht in de dynamiek van de sector, het concurrentielandschap en potentiële groeigebieden helpen wij klanten geïnformeerde beslissingen te nemen die hun zakelijk succes bevorderen.

Marktbenadering

Onze aanpak bij het betreden en uitbreiden van de markt is ontworpen om een diepgaande marktanalyse te vertalen naar uitvoerbare strategieën die tastbare resultaten opleveren. Bij Selas & Partners stemmen we onze marktbenaderings-service af op de unieke context en doelstellingen van elke klant, zodat ze precies aansluiten op hun strategische doelen.

Marktontwikkeling

Als onze klanten eenmaal gepositioneerd zijn in een nieuwe markt, richten we ons op het opbouwen en uitbreiden van hun aanwezigheid om succes op lange termijn te garanderen. Bij Selas & Partners bieden we uitgebreide operationele ondersteuning, lokale betrokkenheid en voortdurende marktontwikkeling.

Een bewezen oplossing

SPIT Electrical Mechanics BV

Selas & Partners werkt samen met SPIT Electrical Mechanics BV, strategisch gelegen in Almelo en Vierpolders. In ons streven naar groei hebben we potentiële markten in aangrenzende regio’s grondig geanalyseerd. Onze aandachtsgebieden waren onder meer het noordelijke deel van Duitsland, het Ruhrgebied en de Belgische regio Vlaanderen. Uitgebreide marktonderzoek in de (roterende) elektromechanische dienstensector in deze regio’s was de 1e stap. We hebben specifieke diensten onder de loep genomen, belangrijke kansen geïdentificeerd, waardevolle OEM-bedrijven geselecteerd en zijn met asset-owners in gesprek gegaan. Onze analyse omvatte ambitieuze plannen, SWOT-analyses, ROI-berekeningen en gedefinieerde volgende stappen. De conclusie? De regio Vlaanderen biedt de meeste belofte voor onze volgende ontwikkelingsfase. De komende twee jaar zullen we een robuust netwerk van relaties opbouwen met partners (inclusief concurrenten), toonaangevende OEM-bedrijven en belangrijke eigenaren van activa. Tijdens onze eerste zes maanden van samenwerking met het management- en verkoopteam van SPIT hebben we ons verdiept in het begrijpen van hun producten en diensten. Tegelijkertijd werkten we een strategische marktbenadering uit, die de weg vrijmaakte voor een succesvolle expansie in Vlaanderen. Samen hebben we er vertrouwen in dat we nieuwe kansen zullen benutten en aanzienlijke groei zullen bewerkstelligen.

Waarom Selas & Partners?

Download gratis ons Point of View!

Download ons Point of View om een beter inzicht te krijgen in hoe de services uw zakelijke potentieel omzetten in marktsucces.

*Enkel beschikbaar in het Engels*

Selas Reality Check

De Selas Reality Check is ontworpen om inzicht te bieden in de huidige situatie, inclusief kansen en mogelijkheden. Het is essentieel om te begrijpen waar we nu staan, zodat we dit kunnen vergelijken met waar we naartoe willen en hoe we daar kunnen komen. De Consider & Decide workshop helpt bij het maken van keuzes over wat er moet gebeuren om de ambitie van de organisatie te realiseren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een Reality Check in te plannen!

Maak een praatje met ons!

Wilt u een outside-in gedreven organisatie bouwen? Of de prestaties van uw team verbeteren? Neem contact met ons op!

Nederland

België

  De gegevens die in dit formulier worden verwerkt, worden alleen verwerkt om uw vragen te beantwoorden en zullen niet voor andere doeleinden. Lees hier meer over in ons privacy beleid.