Zelf aan de slag met kennis van onze experts?

Download gratis onze whitepapers!

Zelf aan de slag met kennis van onze experts?

Download gratis onze whitepapers!

Point of View – Business Development as a Service (BDaaS)

Een effectieve marktbetreding is cruciaal voor duurzame groei. Business Development as a Service (BDaaS) van Selas & Partners biedt bedrijven een flexibele en strategische oplossing om nieuwe markten te verkennen en te betreden. Door diepgaande marktanalyses en netwerkexpertise biedt BDaaS zowel strategische initiatieven voor markttoegang als directe verkoopondersteuning. Dit stelt bedrijven in staat om zich snel aan te passen aan dynamische marktomstandigheden en om hun marktreikwijdte effectief uit te breiden. Selas & Partners zorgt voor transparante communicatie en regelmatige updates, waardoor klanten actief betrokken blijven en goed geïnformeerd zijn. Door deze proactieve aanpak kunnen bedrijven niet alleen hun omzet versnellen, maar ook een aanzienlijke concurrentievoorsprong behalen, wat resulteert in duurzame groei en succes.

*Enkel beschikbaar in het Engels*

Point of View – Asset Management Solutions (AS)

Wij hebben met AS een nieuw perspectief voor klanten gecreëerd, waarbij we verwachten dat in de huidige Asset Management business dynamiek een ongekende omvang van verandering en dus kansen zullen optreden. Bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan deze veranderende omstandigheden en dat betekent continu verbeteren en vernieuwen. Uit onderzoek van Selas blijkt dat er vijf cruciale Asset-oplossingen zijn om de beste prestaties in Asset Management te garanderen. Wij presenteren deze oplossingen in deze POV.

*Enkel beschikbaar in het Engels*

Point of View – B2B Sales

De wereld van B2B-sales is sterk aan het veranderen nu klanten meer verwachten en gewend zijn aan een online koopervaring. Direct contact met sales is niet langer essentieel, salesmensen moeten inspelen op verborgen klantbehoeften en de traditionele scheiding tussen sales en marketing vervaagt. Nieuwe generaties salesmensen zoeken zinvol werk en verwachten innovatief leiderschap. Het aantrekken en behouden van talent is cruciaal in een krappe arbeidsmarkt. Kortom, salesmanagement staat voor grote uitdagingen. Onderzoek van Selas & Partners laat zien dat er zeven drivers zijn om de salesproductiviteit te verbeteren. Deze POV gaat in op deze zeven drivers en geeft inzichten hoe ze te toe te passen.

Contract Lifecycle Management

Contract Lifecycle Management (CLM) stelt bedrijven voor kritieke uitdagingen, met name op het gebied van inkoop van services en samenwerking met service partijen. Vaak voldoet de uitvoering van contracten niet aan de verwachtingen en levert het niet de beoogde resultaten op. Terwijl inkoop zich richt op kostenverlaging, waardecreatie en doelmatigheid, zijn operationele doelstellingen gericht op ownership, efficiency-optimalisatie en kostenbesparingen op korte en lange termijn. Modern contractmanagement biedt een solide basis voor het vastleggen van de juiste diensten en het effectief beheren van de bijbehorende risico’s.

Deze whitepaper gaat in op de essentiële aspecten van CLM en onderzoekt ook hoe succesvolle coproductie kan plaatsvinden binnen een level playing field.

Servitization

In het snelle en steeds veranderende zakelijke landschap van vandaag moeten bedrijven zich aanpassen en evolueren om concurrerend te blijven. Een trend die de laatste jaren snel groeit, is het concept van “servitization” – het toevoegen van diensten aan het traditionele productaanbod van een bedrijf. Op deze manier kunnen bedrijven meer waarde creëren voor hun klanten en zich onderscheiden in de markt. Maar servitization gaat niet alleen over het toevoegen van extra functies of voordelen – het is een strategische verschuiving die een aanzienlijke impact kan hebben op de bedrijfsresultaten.

In dit artikel onderzoeken we de voordelen van servitization voor uw bedrijf, waaronder hogere inkomsten, verbeterde klantloyaliteit en een duurzamer bedrijfsmodel.