Kom je ons team versterken?

Wij stellen jouw talenten en ambities centraal

Kom je ons team versterken?

Wij stellen jouw talenten en ambities centraal

Werken bij Selas

Selas helpt bedrijven in de Proces – en Maakindustrie en haar Service Partners. We bouwen een community die onze klanten kunnen helpen met uitdagingen op het gebied van moderne B2B Sales, Asset Management, Contract Lifecycle Management en Servitization. Je wordt ingezet op één of meerdere opdrachten onder leiding van onze Delivery Manager. Als er wederzijds positieve ervaringen zijn met onze samenwerking kunnen we kijken hoe we deze kunnen intensiveren waarbij je ook een rol kunt nemen in de development van ons bedrijf.

Onze aanpak slaat aan en we groeien. Daarom zijn we op zoek consultants met een specifieke kennis van en ervaring met een van volgende gebieden (of een combinatie hiervan):

 • Moderne B2B Sales; gericht op het verhogen van de saleseffectiviteit, door de implementatie van een moderne sales organisatie.

 • Asset Management; wij helpen bedrijven met hun strategische vraagstukken door de efficiëntie te verbeteren, de effectiviteit te vergroten en waarde te creëren voor hun assets.

 • Contract Lifecycle Management; focus op inkoop van services en samenwerking tussen Asset Owners en service partijen. Modern contractbeheer de sleutel is tot succes.

 • Servitization; focus op het creëren van nieuwe verdienmodellen door het ontwerpen en implementeren van een businessmodel o.b.v.
  Servitization.

 • Wij helpen bedrijven in de Proces – en Maakindustrie met waardecreatie die verder gaat dan cost savings door het ontwerpen en implementeren van governance principes en modellen.

Beschikbare vacatures

Sales Consultant

Ben jij gepassioneerd door sales en consultancy? Selas & Partners biedt een unieke kans om als sales consultant aan de slag te gaan binnen een dynamisch consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in sales. Werkend met een divers klantenportfolio, van productiebedrijven tot dienstverleners, speel je een cruciale rol in het verbeteren van hun salesprestaties. Je takenpakket omvat het ontwikkelen en implementeren van effectieve salesstrategieën, het geven van trainingen aan salesteams, het uitvoeren van assessments, en het samenwerken met andere consultants om kennis en ervaringen te delen. Met een focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, biedt Selas & Partners een flexibele werkomgeving waar je de kans krijgt om bij diverse klanten een significante impact te maken.

Geïnteresseerd? Download hier de vacature: Sales Consultant Vacature

Sales Manager

Selas & Partners is op zoek naar een gedreven freelance salesmanager om ons team te versterken. Wij bedienen een breed scala aan klanten, van productiebedrijven tot dienstverleners, met als missie hun prestaties te verbeteren door middel van diepgaande inzichten in hun bedrijfsvoering, motivaties en uitdagingen. In deze rol zal je verantwoordelijk zijn voor het leiden en ontwikkelen van salesteams bij onze klanten, het opstellen van salesplannen, het aantrekken van nieuwe klanten, het beheren van bestaande accounts en het samenwerken met andere afdelingen om verkoopresultaten te optimaliseren.

Geïnteresseerd? Download hier de vacature: Sales Manager Vacature

Wat bieden we jou?

 • We zijn informeel en tegelijkertijd professioneel in onze opdrachten.

 • Wij stellen jouw talenten en ambities centraal – als driver voor de gezamenlijke innovatie van oplossingen en uitbouw hiervan in de markt.

 • Goede dagvergoeding.

 • Je kunt op termijn betrokken worden bij de innovatie, positionering, markt- en klantontwikkeling en marketingcommunicatie van Selas.

 • Samenwerking met ambitieuze en getalenteerde collega’s.

 • We werken hoofdzakelijk in Nederland en België.

Wat zoeken we in jou?

 • Je bent in staat een klant mee te krijgen in de veranderingen die nodig zijn voor het realiseren van de groei ambities van de klant.
 • Je hebt een pragmatische attitude en aanpak.
 • Je bent betrouwbaar en professioneel, en “fun to work with”.
 • Je hebt de inhoudelijke expertise, je weet waar je over praat en wordt door de klant ook zo gepercipieerd.
 • Je bent no-nonsens, geen wollige woorden maar mouwen opstropen en ervoor gaan.
 • Je spreekt in ieder geval Nederlands en Engels, en eventueel Frans en/of Duits.

Stuur ons je sollicitatie!

Nederland

België

  De gegevens die in dit formulier worden verwerkt, worden alleen verwerkt in het kader van de sollicitatie en zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Lees hier meer over in ons privacy beleid.