Denk andersom in sales

Van buiten naar binnen in plaats van binnen naar buiten

Denk andersom in sales

Van buiten naar binnen in plaats van binnen naar buiten

B2B Sales

De B2B-saleswereld is sterk aan het veranderen! Klanten willen tegenwoordig meer online en verwachten moeiteloze koopervaringen. Direct contact met verkopers is niet meer noodzakelijk. Wij begrijpen deze verschuiving en helpen uw bedrijf groeien door gebruik te maken van zeven drivers die de verkoopproductiviteit stimuleren. Ontdek hoe Selas & Partners u kan helpen om waarde te creëren voor uw bedrijf!

Contract Lifecycle Management

Contract Lifecycle Management (CLM) stelt bedrijven voor kritieke uitdagingen, met name op het gebied van inkoop van services en samenwerking met service partijen. Vaak voldoet de uitvoering van contracten niet aan de verwachtingen en levert het niet de beoogde resultaten op. Benieuwd hoe modern contractbeheer de sleutel is tot succesvol diensten- en risicobeheer? Lees meer op onze CLM-servicepagina!

Servitization

Een snelgroeiende trend de laatste jaren is ‘servitization’ – het integreren van diensten in het traditionele productaanbod van bedrijven. Dit creëert extra waarde voor klanten en geeft uw bedrijf een competitief voordeel. Ontdek nu hoe servitization een strategische zet is met grote impact op uw bedrijfsresultaten!

Data insights

Samen met onze partner Mediaan hebben we gewerkt aan een tool “Data Insights”. Ontdek de kracht van big data, artificial intelligence en machine learning bij het identificeren van extra opbrengsten voor uw bedrijf.