Denk andersom

Van buiten naar binnen in plaats van binnen naar buiten

Denk andersom

Van buiten naar binnen in plaats van binnen naar buiten

B2B sales is sterk aan het veranderen! Het aankoopgedrag van klanten verandert en nieuwe technologieën zoals AI hebben impact op het verkoopproces. De macro-economische omstandigheden zetten de groei van bedrijven onder druk, waardoor actievere sales nodig is om nieuwe klanten binnen te halen. Dit alles heeft invloed op uw commerciële organisatie. Wij begrijpen deze ontwikkelingen en vertalen dit samen met jou naar een aanpak om hiermee om te gaan. Vervolgens ondersteunen we u bij de uitvoering ervan. Ontdek hoe Selas & Partners u kan helpen om waarde te creëren voor uw bedrijf! Download hier de whitepaper.

Een effectieve marktbetreding is cruciaal voor duurzame groei. Business Development as a Service (BDaaS) van Selas & Partners biedt bedrijven een flexibele en strategische oplossing om nieuwe markten te verkennen en te betreden. Door diepgaande marktanalyses en netwerkexpertise biedt BDaaS zowel strategische initiatieven voor markttoegang als directe verkoopondersteuning. Dit stelt bedrijven in staat om zich snel aan te passen aan dynamische marktomstandigheden en om hun marktreikwijdte effectief uit te breiden. Wilt u weten hoe Selas & Partner u kan ondersteunen bij strategische marktbetreding? Download hier de whitepaper.

Wij hebben een met AS een nieuw perspectief voor klanten gecreëerd, waarbij we verwachten dat in de huidige Asset Management business dynamiek een ongekende omvang van verandering en dus kansen zullen optreden. Bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen aan deze veranderende omstandigheden en dat betekent continu verbeteren en vernieuwen. Uit onderzoek van Selas blijkt dat er vijf cruciale Asset-oplossingen zijn om de beste prestaties in Asset Management te garanderen. Download hier de whitepaper.

Contract Lifecycle Management (CLM) stelt bedrijven voor kritieke uitdagingen, met name op het gebied van inkoop van services en samenwerking met service partijen. Vaak voldoet de uitvoering van contracten niet aan de verwachtingen en levert het niet de beoogde resultaten op. Benieuwd hoe modern contractbeheer de sleutel is tot succesvol diensten- en risicobeheer? Download hier de whitepaper.

Een snelgroeiende trend de laatste jaren is ‘Servitization’ – het integreren van diensten in het traditionele productaanbod van bedrijven. Dit creëert extra waarde voor klanten en geeft uw bedrijf een competitief voordeel. Ontdek nu hoe Servitization een strategische zet is met grote impact op uw bedrijfsresultaten! Download hier de whitepaper.

Samen met onze partner Mediaan hebben we gewerkt aan een methode “Growth Insights”. Ontdek de kracht van big data, artificial intelligence en machine learning bij het identificeren van extra opbrengsten voor uw bedrijf.